Kesätöiden haku on nyt auki!

  • 20.1.31.5.2023

Tarjoamme töitä yli 14-vuotiaille nuorille! Työtehtävät määräytyvät asiakastilausten mukaan. Haku työntekijäksi on nyt käynnissä!   Hakulomakkeen löydät täältä. 

Haun loppumiselle ei ole takarajaa, koska välitämme töitä ympäri vuoden. Kannattaa muistaa  kuitenkin, että paikkoja jaetaan jo pitkin kevättä.  Mitä aikaisemmin olet liikkeellä, sitä paremmat mahdollisuudet työpaikan löytymiselle on. 

Edellisinä vuosina kauttamme on työllistytty muun muassa kerho- ja leiriohjaustehtäviin, pihatöihin, kauppa-apulaisiksi, kahvilatyöntijöiksi, myyntitehtäviin,  siivoustehtäviin, lampureiksi, metsätöihin, maatilatöihin, puutarha-alalle ja vesiosuuskunnan vesiverkoston ylläpitotehtäviin. 


Muistathan myös mahdollisuuden toimia 4H-yrittäjänä ja työllistää itsesi sitä kautta? 4H-yrittäjyydestä voit lukea lisää täältä. 4H-yrittäjyys oikeuttaa kesätyösetelin hakemiseen, mikäli täytät muut kaupungin asettamat kriteerit. 

Kesäyrittäjyyssetelistä  sekä kaupungin taroamista kesätöistä pääset lukemaan lisää Äänekosken kaupungin nettisivuilta.

Niin tarjoamistamme töistä kuin 4H-yrittäjyydestä voit tiedustella lisää toiminnanjohtajaltamme Emma Pelliseltä numerosta 040 356 3608 tai emma.pellinen@4h.fi.