Kerhonohjaajaksi

Puuhailetko mielelläsi lasten kanssa? Oletko idearikas ja innostava? Oletko ehkä itse käynyt kerhoa ja haluaisit nyt jatkaa kerhonohjaajana? Tule meille 4H-kerhonohjaajaksi!

Ohjaajana sinun pitäisi olla vähintään 15-vuotias. Apuohjaajaksi 4H-kerhoon voit päästä, kun olet täyttänyt 13 vuotta. Apuohjaajavaihe helpottaa siirtymistäsi ohjaajaksi. Alle 18-vuotiaat ohjaavat kerhoa yleensä pareittain.

Osassa kerhoista on aikuisohjaaja, ja osassa kerhoista nuori ja aikuinen ohjaavat yhdessä. Mahdollisuuksia on monia. Niistä sinun kannattaa tarkemmin kysyä meiltä.

Voit valita kerhoista mielenkiintoisimman vedettäväksi. Äänekosken seudulla 4H:lla on enimmäkseen yleiskerhoja, joissa puuhataan kaikkea mahdollista, kokkikerhoja sekä liikuntakerhoja. Mikäli sinulla on jotain erityistaitoja, joiden pohjalta haluat perustaa kokonaan uuden kerhon, myös se on mahdollista!

Ohjaajana sinun pitäisi olla vähintään 15-vuotias. Apuohjaajaksi 4H-kerhoon voit päästä, kun olet täyttänyt 13 vuotta. Apuohjaajavaihe helpottaa siirtymistäsi ohjaajaksi. Alle 18-vuotiaat ohjaavat kerhoa yleensä pareina.

Kerhokausi kestää noin 30 kerhokertaa. Olethan valmis sitoutumaan koko kerhokaudeksi!

Paikka, missä olisin kiinnostunut vetäämään 4H-kerhoa
Minua kiinnostaa seuraavat kerhoaiheet:
Minulla on aikaisempaa kokemusta lasten- ja nuorten kanssa toimimisesta: