Työn tilaaminen

Hox yrittäjät, yhteisöt sekä yksityiset henkilöt! Työllistä Äänekosken 4H- yhdistyksemme kautta nuori töihin.  Palvelumme ajoittuvat erilaisiin ajanjaksoihin ja hinta vaihtelee palvelun valinnan mukaan. Tutustuthan vaihtoehtoihin alta:

Työllistämisen tilauslomake löytyy täältä 

Voit  myös soittaa toiminnajohtajallamme Emmalle 0403563608.

Nuoret ovat työsuhteessa 4H-yhdistykseen, joka toimii työnantajana. 4H-yhdistys hoitaa töiden välityksen, palkanmaksun ja muut työnantajavelvoitteet sekä asiakkaiden laskutuksen.


Kotitaloudet voivat saada nuorilla teetetystä työstä kotitalousvähennyksen! Myös yrittäjät voivat laittaa laskun verotukseen. Lue lisää kotitalousvähennyksestä https://www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Kotitalousvahennys  

Töiden vuosikello

Mikäli tarvitset lisätietoa nuorten työlistämiseen  liittyen ennen lomakkeen lähettämistä , voit ottaa meihin puhelimitse tai spostilla yhteyttä: 0403563608, emma.pellinen@4h.fi

TYÖLLISTÄMINEN PÄHKINÄNKUORESSA

Välitämme työelämän pelisääntöihin koulutettuja yli 14-vuotiaita nuoria töihin auttamaan arjessa asiakastilausten mukaan. Nuoren voi tilata pesemään ikkunat, leikkaamaan nurmikon, hoitamaan lemmikkejä tai esimerkiksi juhliin tarjoiluavuksi. Lisäksi palveluita voi hankkia  4H-yrittäjiltä (tarjonta vaihtelee yrittäjien alojen mukaan).

4H pyrkii tarjoamaan nuorille mahdollisuuksia saada ensimmäisiä kosketuksia työelämään, joten töihin tilaamasi nuori on harvemmin ammattilainen. Perehdyttämällä reippaan ja oppimishaluisen nuoren huolellisesti tehtävääsi paikanpäällä, autat samalla osaltasi nuoren kehitystä yritteliääksi ja vastuuntuntoiseksi kansalaiseksi. 

Työn tilaaminen on yksityishenkilöille, yrityksille ja yhdistyksille helppo tapa työllistää nuoria! Säästyt paperisodalta 4H:n huolehtiessa vastuullisesti rekrytoinnista ja työnantajanvelvoitteista. 

Otettuasi yhteyttä 4H-yhdistykseen, teemme työstä tilaussopimuksen. Välitämme työn nuorille ja jos vapaa työntekijä löytyy, hän ottaa itse yhteyttä asiakkaaseen ja sopii tarkemmin työhön liittyvät asiat. Työn jälkeen nuori täyttää tuntilistan ja asiakas allekirjoittaa sen. Laskutus ja palkanmaksu tapahtuu työlistan tuntien mukaan 4H-yhdistyksessä. Nuorelle maksetaan työehtosopimuksien mukainen palkka sekä lomakorvaus.