Tutustu työelämään 4H:lla

Olisitko sinä innokas tutustumaan Äänekosken 4H-yhdistyksen toimintaan työharjoittelun kautta tai TET-jaksolla?

Äänekosken 4H-yhdistys on oiva paikka tulla tutustumaan lapsi- ja nuoriotyöhön yhdistystoiminnan näkökulmasta!

Mikäli olet kiinnostunut ota yhteyttä: 

Toiminnanjohtajaamme 

Emma Pellinen

040 356 3608 tai emme.pellinen@4h.fi 

Kolmen TET-jaksolla yhdistyksesämme olleen nuoren kokemuksia

Susanna 

Kysyin koulussa Emmalta, 4H Äänekosken toiminnanjohtajalta hänen pitäessään meidän luokalle ajokortti työelämään koulutusta, että pääsenkö 4H:lle tettiin. Minulla oli kiire TET-paikan hankkimisessa ja menin 4H:lle tettiin ilman mitään ennakko-olettamuksia. Kaikista TET-paikoista, joissa olen ollut 4H:lla oli kaikkein mukavinta! Olen tehnyt 4H:n tuleviin tapahtumiin suunnitelmia ja mainoksia esimerkiksi leireille, joita kävimme myös viemässä ilmoitustauluille muiden 4H:n tettiläisten kanssa. Emma antoi paljon hyviä vinkkejä mainosten tekemiseen ja nyt tuntuu, että osaan niitä jo aika hyvin tehdä. 4H:n tiloilla oli joka päivä vapautunut ja iloinen tunnelma, joka toi hyvää mieltä ja energiaa TET-päiviin! Saimme myös olla kuuntelemassa Suomen laajuista 4H-infoa, joka tehtiin Teamsin välityksellä. Emman jokapäiväiset tietoiskut erinäisistä asioista olivat hyödyllisiä ja laitoin ne muistiin talteen. Kyllä silti paras juttu oli, kun vikana TET-päivänä saimme tilata Suolahden Eliitistä ruuat itsellemme. Kiitos Äänekosken 4H tästä parhaasta TET-viikosta! 

Noora 

4H:n tetissä ollessani suunnittelin 4H:n kesällä tuleville leireille ja kerhoihin ohjelmaa ja tein niitä varten myös mainoksia. Kävimme muiden tettiläisten kanssa viemässä mainoksia kauppojen ilmoitustauluille ja kirjastoon. Kuuntelimme myös Suomen laajuista 4H-infoa Teamsin kautta. 4H:lla oli oikein mukavaa olla tetissä!

 Melinda 

Valitsin 4H:n TET-paikakseni, koska olen 4H-yrittäjä ja tiesin jo jotain 4H:n toiminnasta. Työn mukavuus oli positiivinen yllätys ja nautin viikostani 4H:lla. Pääsin oppimaan paljon uusia asioita, kuten mainostamisesta ja ohjelmien suunnittelemisesta. Työnantajamme Emma kertoi meille hyvin selkeästi paljon tietoa siitä, mistä 4H:n toiminta perustuu ja miten se toimii. Työtehtävissäni pääsin suunnittelemaan mainoksia ja voin sanoa, että sain paljon kehitystä viikon aikana. Henkilökohtaisesti sanoisin, että mainos jonka suunnittelimme ensimmäisenä päivänä ei välttämättä ole aivan yhtä hieno, kuin viimeisenä päivänä suunnittelemamme mainos, eli opin itse ainakin uusia taitoja viikon aikana. Itse tykkään asioiden suunnittelemisesta, joten se, että sain osallistua kesällä olevien leirien ohjelman tekemiseen ja osallistumaan palavereihin oli minusta hyvin mukavaa. Tämä TET-viikko oli mielestäni mukavin TET, jossa olen ollut. Lempi asioitani 4H.lla työskennellessä oli tietysti viimeisen päivän ilmainen pitsa ja se, miten työnteko oli hyvin vapaata ja rentoa. Kiitos, kun sain olla TET:issä teillä Äänekosken 4H!