PONILEIRI 12.-16.6.2023

PONILEIRILLÄ  tutustutaan talliin ja tallin asukkaisiin, opetellaan hoitamaan poneja/hevosia sekä huolehtimaan niiden elinympäristöstä.

Leirillä tarkkaillaan ja opetellaan ymmärtämään kaviokkaiden käyttäytymistä, tutustuaan varusteisiin ja eri hevosharrastuslajeihin. Jonakin päivänä mahdollisuus myös ratsastukseen ja poniajeluun, mutta pääpaino leirilä on muussa touhuamisessa tallilla ja ponien kanssa.

LEIRI on tarkoitettu 7-13-vuotiaille. Mukaan mahtuu 12 leiriläistä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.  Leirin pääohjaajina toimivat  Sanna Ahonen ja Satu Hakkarainen.  

Leirin hinta 60e/ vko/ hlö. Sisältäen päivittäin lämpimän lounaan, välipalan, ohjatun toiminnan sekä vakuutuksen osallistujille leirin ajaksi. 

Ilmoittautumaan pääset sivun lopusta löytyvällä lomakkeella. 


Ilmoittautuminen ponileirille

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova! Osallistumisen peruuttaminen on ilmaista 5.6.2023 asti. Tämän jälkeen viimeistään keskiviikkona 7.6.2023 tulleesta peruuntumisesta perimme 50%leirin hinnasta. Tämän jälkeen tulleesta peruuntumisesta tai kokonaan leirille tulematta jättämisestä perimme leirin hinnan kokonaisuudessaan. 

Leiriläisen tiedot

Huoltajan tiedot

Kuvaus- ja julkaisulupa

Hyväksyn, että Ponileirillä otettuja kuvia ja tallenteita saa käyttää 4H-julkaisuissa, www-sivuilla ja sosiaalisessa mediassa.