Taimiteko

Mikä taimiteko on?

Taimiteko-toiminnassa ryhdytään konkreettisiin toimenpiteisiin ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Tavoitteena on istuttaa 10000 hehtaaria uutta metsää eli noin 20 miljoonaa taimea vuoteen 2030 mennessä. Taimiteossa kompensoidaan niin yritystoiminnasta kuin yksityishenkilöiden arjesta aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä lisäämällä hiilinieluja Suomeen. Taimia istuttavat suomalaiset nuoret.


Miten pääsee tekemään Taimitekoja?

Mene taimiteko- sivustolle www.taimiteko.fi. Sivusto tarjoaa laskurin, jolla pystyt laskemaan hiilidioksidipäästöjen mukaan istutettavien taimien määrän ja kompensaatiosumman, Syötä tietosi yhteystietolomakkeeseen ja olemme sinun yhteydessä.


Maanomistaja, lähde mukaan metsittämään Suomea!

Jotta uusia metsitettäviä maa-alueita löytyisi, tarvitsemme vapaaehtoisten maanomistajien apua. Lähde mukaan uusien hiilinielujen luomiseen ja saat veloituksetta nuoret istuttamaan maallesi uutta metsää. Samalla luodaan uusia ekosysteemipalveluita sekä hidastetaan ilmastonmuutosta. Myös maanomistajille on oma yhteystietolomake sivustolta. Huomioithan. että jokaisen maanomistajan maa-alueen soveltuvuus Taimitekoon tarkastetaan erikseen.


LISÄTIETOJA:  taimiteko.fi

twitter.com/taimiteko

instagram.com/taimiteko

facebook.com/taimiteko