Jäsenyys

Jäsenkautemme alkaa syyskuun alussa ja loppuu elokuun lopussa, eli vuonna 2019 syyskuussa jäsenmaksun maksaneilla jäsenillämme jäsenyys on voimassa 1.9.2019 - 31.08.2020.

Jäsenmaksuvaihtoehdot ovat:

• Perhekohtainen jäsenmaksu 70€/kausi. Tällä jäsenyydellä kaikki samaan ruokakuntaan kuuluvat ovat oikeutettuja jäsenetuihin. Lisäksi kaikki perheen lapset voivat osallistua niin moneen kerhoon kerhokaudella kuin haluavat.
  • Henkilökohtainen jäsenmaksu 35€/kausi. Jäsenmaksun maksamalla voi osallistua niin moneen kerhoon kerhokaudella kuin haluaa.

Jäsenemme ovat vakuutettuja 4H-tapahtumien aikana. Lisäksi jäsenemme saavat etuja tapahtumissamme.

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä sivun alalaidassa olevan lomakkeen, tai ylälaidan linkin kautta. Lähetämme yhteystietoihin jäsenlaskun.

Valtakunnallisiin etuihin voit tutustua netissä www.4h.fi!

Etujen saaminen edellyttää henkilökohtaisen jäsenkortin näyttämistä!

Retki Häkälle
Kerhonohjaajakoulutus