Jäsenyys

Olemme siirtyneet rullaavaan jäsenkauteen (7.1.2020 alkaen). Jäsenmaksusi ja -kautesi on voimassa 12kk kerrallaan, alkaen liittymiskuukauden alusta. Jäsenmaksukauden päättyessä saat uuden jäsenmaksulaskun. Rullaava jäsenkausi koskee täysin uusia jäseniä. Vanhoilla jäsenillä jäsenmaksukausi säilyy ennallaan.

Jäsenmaksuvaihtoehdot ovat:

• Perhekohtainen jäsenmaksu 70€/kausi. Tällä jäsenyydellä kaikki samaan ruokakuntaan kuuluvat ovat oikeutettuja jäsenetuihin. Lisäksi kaikki perheen lapset voivat osallistua niin moneen kerhoon kerhokaudella kuin haluavat.
  •
  • Henkilökohtainen jäsenmaksu 35€/kausi. Jäsenmaksun maksamalla voi osallistua niin moneen kerhoon kerhokaudella kuin haluaa.

Jäsenemme ovat vakuutettuja 4H-tapahtumien aikana. Lisäksi jäsenemme saavat etuja tapahtumissamme.

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä sivun alalaidassa olevan lomakkeen, tai ylälaidan linkin kautta. Lähetämme yhteystietoihin jäsenlaskun.

Valtakunnallisiin etuihin voit tutustua netissä www.4h.fi!

Etujen saaminen edellyttää henkilökohtaisen jäsenkortin näyttämistä!

Pystyt liittymään jäseneksi uuden liittymislomakkeen kautta: liity.4h.fi

Epäselvissä tilanteissa soita 040 356 3608 / Sanni

Liittymällä Äänekosken 4H-yhdistyksen jäseneksi...

• Tuet paikallista nuorisotyötä

• Osallistut ilmaiseksi tai edullisemmin erilaisille 4H-kursseille, retkille, leireille ym.

• Saat käyttöösi mahtavat Valtakunnalliset jäsenedut

• Voit osallistua mukavaan 4H-kerhotoimintaan

• Voit osallistua erilaisille työpalvelukursseille ja työpalveluun

• Voit osallistua yrityskurssille ja voit perustaa 4H-yrityksen