Kesätyöt

 

Kesätyöhaku on päättynyt vuodelta 2018-

Olemme olleet yhteydessä kesätyöpaikan saaneisiin.

 

 

Äänekosken 4H -yhdistyksen kesätyöhaku käynnistyy 1.2.2018!

 

Äänekosken 4H -yhdistyksen tarjoamat kesätyöt vaihtelevat pituudeltaan ja ajankohdaltaan. Ne voivat olla muutaman tunnin keikkoja tai usean viikon työrupeamia eripuolilla Äänekoskea.

Mikäli olet kesätöitä vailla, laita meille sähköpostia jossa esittelet itsesi. Näin voit ilmoittautua kesätyönhakijaksi!

 

Laita sähköpostia osoitteeseen anneli.qvintus@4h.fi tai täytä kaavake täällä Ota yhteyttä.

 

Hakemuksessa on hyvä kertoa:

Henkilötiedot (nimi, ikä, osoite, puhelinnumero, s-posti)

Koulutus (peruskoulu, lukio, ammattikoulu)

Työ- ja harjoittelukokemus (tet-paikat yms.)

Harrastukset ja luottamustehtävät

Minkälaista työtä tekisit mieluiten

Missä päin voit työskennellä, onko kulkupeliä

Milloin voit työskennellä

Omat mielenkiinnonkohteesi

Voit myös liittää mukaan mahdollisen CV:n

 

Ilmoittelemme töihin valituille pitkin kevättä. Työpaikka voi löytyä myöhäänkin keväällä, joten älä hätäänny jos et heti saa kauttamme työpaikkaa. Jos sinulla on kysyttävää kesätöihin liittyen, ota yhteyttä Anneli: 040 3563608 tai anneli.qvintus@4h.fi

 

Yleistä Äänekosken 4H:n kesätöistä:

Tarjoamme koululaisille ja opiskelijoille kesätöitä. Kaupunki tukee kesätyöllistämistä ja kaikki Äänekosken alueella asuvat 14-vuotta täyttäneet ja alle 29-vuotiaat nuoret voivat hakea meiltä kesätyöpaikkaa. Kaupungin myöntämä tuki työllistymiseen on ollut noin puolet palkkakustannuksista. Lopun maksavat asiakkaat eli työntilaajat.

 

Nuoret ovat työsuhteessa 4H-yhdistykseen, joka toimii työnantajana. 4H-yhdistys hoitaa töiden välityksen, palkanmaksun ja muut työnantajavelvoitteet sekä asiakkaiden laskutuksen.

 

Vuosittain 50 – 80 nuorta on ollut kauttamme töissä erilaisissa yrityksissä, kotitalouksissa, maa- ja metsätalouksissa sekä julkishallinnon palveluksessa. Nuorten työt ovat käsittäneet mm. vanhusten- ja lastenhoitoa, siivoustöitä, kauppa- ja kahvila-apulaisten tehtäviä, rakennustyömailla aputöitä, pihatöitä, metsänraivaus- ja istutustöitä.

 

Kotitaloudet voivat saada nuorten tekemistä töistä kotitalousvähennyksen. Myös yrittäjät voivat laittaa laskun verotukseen.  Jos kiinnostuit nuoren palkkaamisesta kauttamme, ota yhteyttä!