KESÄTYÖT

 

 

Äänekosken 4H -yhdistyksen kesätyöhaku käynnistyy 1.2.2019!

 

Äänekosken 4H -yhdistyksen tarjoamat kesätyöt vaihtelevat pituudeltaan ja ajankohdaltaan. Ne voivat olla muutaman tunnin keikkoja tai usean viikon työrupeamia eripuolilla Äänekoskea.

Mikäli olet kesätöitä vailla, niin täytä sivuiltamme löytyvä työnhakulomake.  Näin voit ilmoittautua kesätyönhakijaksi!

 

Ainoastaan lomakkeen kautta tulleet työnhaut huomioidaan!

 

Ilmoittelemme töihin valituille pitkin kevättä. Työpaikka voi löytyä myöhäänkin keväällä, joten älä hätäänny jos et heti saa kauttamme työpaikkaa. Jos sinulla on kysyttävää kesätöihin liittyen, ota yhteyttä Sanni: 040 356 3608 tai aanekoski@4h.fi

 

 

Yleistä Äänekosken 4H:n kesätöistä:

 

Tarjoamme koululaisille ja opiskelijoille kesätöitä. Kaikki Äänekosken alueella asuvat 14-vuotta täyttäneet ja alle 29-vuotiaat nuoret voivat hakea meiltä kesätyöpaikkaa.

Nuoret ovat työsuhteessa 4H-yhdistykseen, joka toimii työnantajana. 4H-yhdistys hoitaa töiden välityksen, palkanmaksun ja muut työnantajavelvoitteet sekä asiakkaiden laskutuksen.

Kaupunki tukee yhdistyksemme kesätyöllistämistä. Kaupungin myöntämä tuki työllistymiseen on ollut noin puolet palkkakustannuksista. Lopun maksavat asiakkaat eli työntilaajat.

Vuosittain 50 – 80 nuorta on ollut kauttamme töissä erilaisissa yrityksissä, kotitalouksissa, maa- ja metsätalouksissa sekä julkishallinnon palveluksessa. Nuorten työt ovat käsittäneet mm. vanhusten- ja lastenhoitoa, siivoustöitä, kauppa- ja kahvila-apulaisten tehtäviä, rakennustyömailla aputöitä, pihatöitä, metsänraivaus- ja istutustöitä.

Kotitaloudet voivat saada nuorten tekemistä töistä kotitalousvähennyksen. Myös yrittäjät voivat laittaa laskun verotukseen.  Jos kiinnostuit nuoren palkkaamisesta kauttamme, ota yhteyttä!