KESÄTYÖT

 

Kaikki kesätyöt 2019 on nyt jaettu. Kiitos kaikille hakijoille! Jos sinulla on kysyttävää kesätöihin liittyen, ota yhteyttä Sanni: 040 356 3608 tai aanekoski@4h.fi

 

 

Äänekosken 4H -yhdistyksen tarjoamat kesätyöt vaihtelevat pituudeltaan ja ajankohdaltaan. Ne voivat olla muutaman tunnin keikkoja tai usean viikon työrupeamia eripuolilla Äänekoskea.

Mikäli olet kesätöitä vailla, niin täytä sivuiltamme löytyvä työnhakulomake.  Näin voit ilmoittautua kesätyönhakijaksi!

 

Ainoastaan lomakkeen kautta tulleet työnhaut huomioidaan!

 

 

Yleistä Äänekosken 4H:n kesätöistä:

 

Tarjoamme koululaisille ja opiskelijoille kesätöitä. Kaikki Äänekosken alueella asuvat 14-vuotta täyttäneet ja alle 29-vuotiaat nuoret voivat hakea meiltä kesätyöpaikkaa.

Nuoret ovat työsuhteessa 4H-yhdistykseen, joka toimii työnantajana. 4H-yhdistys hoitaa töiden välityksen, palkanmaksun ja muut työnantajavelvoitteet sekä asiakkaiden laskutuksen.

Kaupunki tukee yhdistyksemme kesätyöllistämistä. Kaupungin myöntämä tuki työllistymiseen on ollut noin puolet palkkakustannuksista. Lopun maksavat asiakkaat eli työntilaajat.

Vuosittain 50 – 80 nuorta on ollut kauttamme töissä erilaisissa yrityksissä, kotitalouksissa, maa- ja metsätalouksissa sekä julkishallinnon palveluksessa. Nuorten työt ovat käsittäneet mm. vanhusten- ja lastenhoitoa, siivoustöitä, kauppa- ja kahvila-apulaisten tehtäviä, rakennustyömailla aputöitä, pihatöitä, metsänraivaus- ja istutustöitä.

Kotitaloudet voivat saada nuorten tekemistä töistä kotitalousvähennyksen. Myös yrittäjät voivat laittaa laskun verotukseen.  Jos kiinnostuit nuoren palkkaamisesta kauttamme, ota yhteyttä!