Työpalvelu

 

 

4H välittää - työllistä nuori

 

Vuosittain 50 – 80 nuorta on ollut kauttamme töissä erilaisissa yrityksissä, kotitalouksissa, maa- ja metsätalouksissa sekä julkishallinnon palveluksessa. Nuorten työtehtäviä ovat olleet mm. vanhusten- ja lastenhoito, siivoustyöt, kauppa- ja kahvila-apulaisten tehtävät, rakennustyömailla aputyöt, pihatyöt, metsänraivaus- ja istutustyöt ja koiranulkoilutus.

Nuoret ovat työsuhteessa 4H-yhdistykseen, joka toimii työnantajana. 4H-yhdistys hoitaa töiden välityksen, palkanmaksun ja muut työnantajavelvoitteet sekä asiakkaiden laskutuksen. 4H:n nuoret ovat vakuutettuja työtehtävissään. Työ tehdään asiakkaan omilla välineillä ja siivousaineilla. Työn tilaaja opastaa ja perehdyttää nuoret työhön.

 

Äänekosken 4H -yhdistyksen työpalveluhinnasto:

 
Arkisin                            20€/h
Lauantaisin25€/h
Sunnuntaisin35€/h

 

Tuntihinta on yhdestä työntekijästä. Tuntihinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Laskutuslisä 3€. Hintoihin lisätään matkakorvaukset: Kilometrikorvaus autoa tai mopoa käytettäessä laskutetaan valtion matkustussäännön mukaan + alv 24 %. Matkakorvaus bussia käytettäessä on lipun hinta + alv 24 %.

Kotitaloudet voivat saada nuorilla teetetystä työstä kotitalousvähennyksen! Myös yrittäjät voivat laittaa laskun verotukseen. Lue lisää kotitalousvähennyksestä https://www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Kotitalousvahennys 

 

Jos kiinnostuit nuoren palkkaamisesta kauttamme, täytä tilauslomake tai ota yhteyttä: aanekoski(at)4h.fi. Tiedustelut arkisin klo 9-15 p.040 356 3608.