Töitä

TYÖNANTAJA:

 

Tilaa 4H - nuori töihin!

Kauttamme yksityiset, yhteisöt ja yritykset voivat työllistää nuoren helposti ja lyhyeksikin aikaa tilaamalla yhdistyksen tarjoamia palveluita!

Työpalvelu/kesätyö 1.5.-30.9.

Kesätyöseteli (haku 30.4. saakka)

Äänekosken 4H-yrittäjät

 

NUORI:

 

Voit hakea 4H:n kautta välitettäviin kesätöihin Työnhaku-lomakkeella.

9-luokan päättävä nuori, etsi itsellesi 2 viikon kesätyöpaikka.

Työllistä itsesi 4H-yrittäjänä.

Yleistä Äänekosken 4H:n kesätöistä:

 

Tarjoamme koululaisille ja opiskelijoille kesätöitä. Kaikki Äänekosken alueella asuvat 14-vuotta täyttäneet ja alle 29-vuotiaat nuoret voivat hakea meiltä kesätyöpaikkaa.

Nuoret ovat työsuhteessa 4H-yhdistykseen, joka toimii työnantajana. 4H-yhdistys hoitaa töiden välityksen, palkanmaksun ja muut työnantajavelvoitteet sekä asiakkaiden laskutuksen.

Vuosittain 50 – 80 nuorta on ollut kauttamme töissä erilaisissa yrityksissä, kotitalouksissa, maa- ja metsätalouksissa sekä julkishallinnon palveluksessa. Nuorten työt ovat käsittäneet mm. vanhusten- ja lastenhoitoa, siivoustöitä, kauppa- ja kahvila-apulaisten tehtäviä, rakennustyömailla aputöitä, pihatöitä, metsänraivaus- ja istutustöitä.

Kotitaloudet voivat saada nuorten tekemistä töistä kotitalousvähennyksen. Myös yrittäjät voivat laittaa laskun verotukseen.  Jos kiinnostuit nuoren palkkaamisesta kauttamme, soita 040 356 3608/Sanni tai laita sähköpostia sanni.monttinen@4h.fi