LUOVAT KÄDET -LEIRI 7.-8.6.2023


Kahtena peräkkäisenä päivänä 7.-8.6 klo 10-14 kokoonnutaan Suolahden nuorisotilaan käyttämään luovuuttaa taidetta tehden, askarrellen ja hauskaa pitäen!  Hyödynnämme teoksissa mm. luonnon materiaaleja ja jokainen pääsee tekemään töitä juuri omalla tasollaan.  

Leiri on suunnattu 6-11-vuotiaille. Päivän aikana tarjoillaan kevyt lounas. Leirin hinta 4H:n jäsenille 15€ ja ilman jäsenyyttä 20€. Hinta sisältää ohjauksen, materiaalit, kevyen lounaan sekä vakuutuksen.   

Leirin sisällöstä vastaa 4H-yritys, Tärkeitä. Mukana ohjaamassa myös yhdistyksen henkilökuntaa. 

Ilmoittautua mukaan voit alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen päättyy 29.5 tai kaikkien leiripaikkojen täytyttyä. 

TERVETULOA MUKAAN! 

LUOVAT KÄDET  -LEIRI 7.-8.6.2023

Ilmoittautuminen Luovat Kädet -leirille

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova! Osallistumisen peruuttaminen on ilmaista 31.5.2023 asti. Tämän jälkeen viimeistään perjantaina 2.6.2023 tulleesta peruuntumisesta perimme 50%leirin hinnasta. Tämän jälkeen tehdystä peruuntumisesta tai kokonaan leirille tulematta jättämisestä perimme leirin hinnan kokonaisuudessaan. 

Leiriläisen tiedot

Olen 4H- jäsen

Huoltajan tiedot

Kuvauslupa

Hyväksyn, että 4H-tilaisuuksissa otettuja kuvia ja tallenteita saa käyttää 4H-julkaisuissa, www-sivuilla ja sosiaalisessa mediassa.