Kurssit

Haluatko töitä? Työelämäkurssit auttavat sinua eteenpäin. Työelämäkurssit on tehty sitä varten, että ne auttaisivat sinua eteenpäin ja löytäisit helpommin työpaikan.

Kursseilla saat työelämätietoutta ja opit käytännön taitoja. Niiden jälkeen olet valmis työskentelemään 4H:n kautta esimerkiksi lastenhoitajana tai dogsitterinä.

 

Miksi kurssille?

4H-työelämäkursseilla opit erilaisia työtehtävissä tarvittavia tietoja ja taitoja sekä tutustut työelämän pelisääntöihin. Samalla, kun osaamisesi kasvaa, saat lisää itseluottamusta ja varmuutta. Kaikki kursseille osallistuvat nuoret saavat itselleen myös kurssimateriaalin, jonka tuottamiseen ovat osallistuneet alan asiantuntijat, sekä todistuksen suorittamastaan kurssista. Kurssin käytyäsi sinun on helpompi saada töitä.

Mikä kurssi sopii minulle?

4H-työelämäkurssit valmentavat sinua erilaisiin töihin.

DOGSITTER-KURSSI

 

Dogsittereinä voivat toimia kaikki 14-vuotta täyttäneet nuoret. Kurssi sisältää näyttökokeen. Kurssilla käytäviä aiheita ovat muun muassa koiran käsittely ja hoito, koiran ulkoiluttaminen ja terveydenhoito.

 

 

 

 

 

KOTIPALVELUKURSSI

 

Kurssille voivat osallistua kaikki 14-vuotta täyttäneet nuoret. Kurssi kestää 20 tuntia ja sillä saa riittävät perustiedot ja -taidot tavallisimmista kodinhoitoon liittyvistä töistä. Kurssin aiheina ovat siivous, ruoan valmistus sekä ikäihmisen elämä.  

Kurssi toteutetaan kevään 2020 aikana, osana Duunarit kurssia!