ILMOITTAUTUMINEN KERHOKAUDELLE 2019-2020

HUOM! Uudet kerhot starttaavat Koivistolla! Tule mukaan kivaan Puuhakerhoon tai vauhdikkaaseen Liikkakerhoon. Tai vaikka molempiin!

 

 

Kevään kerhokausi 7.1.-17.5.2020

Kerhoihin voi osallistua joko jäsen- tai kerhomaksulla (35 euroa). Kerhomaksulla voit osallistua yhteen kerhoon ja jäsenmaksulla niin moneen kerhoon kuin haluat.

4H jäsenyydestä löydät tietoa täältä!

Kaikkiin kerhoihin ilmoittaudutaan alla olevalla sähköisellä lomakkeella. Täydennämme kerhoja listaan sitä mukaa kun kerhojen aloitustiedot varmistuvat. 

Kaikki kerhot ovat 1-6 -luokkalaisille, paitsi Äänekosken Sählykerho, joka on 1-3 -luokkalaisille.

Täytähän siis lomake ja tule mukaan hauskaan ja vauhdikkaaseen kerhotoimintaan!

Huom! Kerhot vaativat toteutuakseen vähintään 5 osallistujaa.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

YLEISKERHOT ovat liikunta- ja pelipainotteisia kerhoja, jossa voidaan silloin tällöin myös askarrella tai touhuilla yhdessä.

KOKKIS-PUUHISKERHOT ovat kädentaitopainotteisia kerhoja, joissa askarrellaan, pelaillaan ja sillon tällöin myös kokkaillaan yhdessä.

PUUHAKERHOT ovat kädentaitopainotteisia kerhoja, joissa voidaan puuhailla oikeastaan mitä vaan tulee mieleen.

LIIKKAKERHOT ovat liikuntapainotteisia kerhoja, joissa liikutaan ja pelaillaan yhdessä.

SÄHLYKERHO (1-3- luokkalaisille) keskittyy sählyn pelaamiseen ja liikkumiseen yhdessä. HUOM! Omat mailat ja juomapullot mukaan!

METSÄSALAPOLIISIT tutkivat ja havainnoivat luontoa. Kuka piilottaa sieniä talven varoiksi? Miltä katajanmarja maistuu? Kerhon kotipaikkana toimii 4H:n tila Kellosepänkatu 21: ssä, jonne voidaan kokoontua huonolla kelillä. Muutoin koitetaan touhuta ulkona kaikenlaista mukavaa. Huom! Sään mukainen vaatetus ja kengät!!!  

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Jos haluat liittyä jäseneksi, olethan ystävällinen ja käyt täyttämässä sähköisen liittymislomakkeen osoitteessa https://aanekoski.4h.fi/yhdistys/liity-jaseneksi/

HUOM! Jos samasta perheestä osallistuu useita lapsia kerhotoimintaan,
on jokaisesta kerholaisesta täytettävä oma ilmoittautumislomake!

 

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.