Äänekosken 4H:n 60. juhlavuoden toimintaa:

Polkuretki Hitonhaudalle, Sumiaisissa la 19.9.2015 klo 10-14.

Tulepa mukaan ihmettelemään kaunista syysluontoa ja Sumiaisten huikean hienoa Hitonhautaa. Luontopolun päässä kaikille tarjolla Nokipannukahvia, mehua ja makkaraa.

Reitin varrelta löydät visaisia luontoaiheisia pähkinöitä joihin vastaukset saat saavuttuasi nuotiopaikalle. Tervetuloa koko perheen voimin! Lähtö luontopolulle Matinmutkasta.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä kaupungin vapaa-aikatoimiston kanssa.

 

 

Retki Duudsonit Activity Parkiin Seinäjoelle la 3.10.2015

 

No huhhuh, tänne on päästävä!

Räjähtävää Duudsoni-energiaa täynnä oleva aktiviteettipuisto saa paatuneimmankin sohvaperunan liikkeelle. Duudsonit Activity Parkissa liikkumisen ja jekkuilun ilo kuuluu kaikenikäisille.

Duudsonit Activity Parkin kaiken liikkumisen voimana olet sinä itse, ei laitteet. Monipuoliset teemaosastot tarjoavat tekemistä aina pehmopalikkaleikeistä hurjimpiin freestyle-temppuihin. Kun kerran Duudsonit-puistosta on kyse, niin saattaapa jonkun tempun äärellä punttikin tutista niin papalla kuin junnulla.

Kyytiin pääsee:

Konginkankaalta (ent. matkahuolto) klo 8.10

Sumiaisista (Kuntala) klo 8.30

Suolahdesta (Matkahuolto) klo 9.00

Äänekoskelta (Matkahuolto) klo 9.15

Perillä ollaan klo 12-18 eli koko piiiitkä päivä aikaa mennä ja metkuilla!

 

Hinnat (sis. kyyti ja pääsylippu puistoon)

alle 2-v  23 € (4H-jäsenet 21 €)
2-6-v 35 € (4H-jäsenet 33€)
yli 7-v ja aikuiset 42 € (4H-jäsenet 40 €)
yli 65-v 23 € (4H-jäsenet 21 €)
alle 2-vuotiaan huoltaja (lipun ostaneen kanssa) 23 € (4H -jäsenet 21€)

 

Ilmoittautumiset Katrille: 040 3563608 tai aanekoski@4h.fi.

Kerro ilmoittautuessasi lähtijän nimi, ikä, puhelinnumero, huoltajan puhelinnumero sekä mistä tulet kyytiin ja oletko 4H-jäsen.

Reissuun tarvitaan 40 lähtijää, jotta se toteutetaan ja mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Dogsitter-leiri syyslomaviikolla

Leirille ovat tervetulleita kaikki koirista ja koirien hoidosta kiinnostuneet nuoret. Leirillä käydään läpi perustietoa koirista, niiden hoidosta ja huolenpidosta sekä mm. erilaisista koiraharrastuksista. Luvassa on siis paljon tietoa koirista, karvakorvia rapsutettavaksi ja hoidettavaksi sekä mukavaa yhdessäoloa!

Leirillä on mahdollisuus suorittaa 4H-Dogsitter -kurssi, jonka jälkeen voi tehdä töitä 4H-Dogsitterinä. 13-vuotias voi työskennellä Dogsitterinä oman 4H-yrityksen kautta (4H-yrityskurssi tulossa marraskuussa, katso lisätietoa 4H-yrityksistä täältä) ja 14-vuotias voi työllistyä 4H-yhdistyksen kautta Dogsitterin töihin. 4H-Dogsitterit hoitavat lemmikkejä eri puolella Äänekoskea. Dogsitterin voi tilata huolehtimaan lemmikistä esimerkiksi omistajan matkan ajan, joko omistajan kotona tai Dogsitterin omassa kodissa.

Jokainen osallistuja saa leirin ajaksi hoitokoiran. Vaihtoehtoisesti leirille voi tuoda mukana myös oman koiran.

Lisätietoa, aikataulut ja ilmoittautumisohjeet alkusyksystä!

 

Pitopalvelu-kurssi marraskuussa

Tule tutustumaan keittiötyön ja tarjoilun ihmeelliseen maailmaan! Kurssin käytyäsi osaat työskennellä kiireapuna erilaisissa kahvituksissa ja juhlissa. Kun yhdistät kurssiin vielä hygieniapassikoulutuksen, olet valmis työskentelemään myös yrityksissä kiireapuna!

Kurssin käymällä voit siis paranna siis omia mahdollisuuksiasi esimerkiksi kesätöihin tai töihin opintojen ohella. Jos haluat, voit myös perustaa oman 4H-yrityksen ja tarjota erilaisia koti- ja keittiöapupalveluita oman yrityksesi kautta!

Kysy lisää Katrilta 040 3563608 tai aanekoski@4h.fi

Kurssin tarkemmat aikataulut ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan syksyn alussa!

 

 

 

9.7-13.7.2012 Viron campinki tunnelmointia
Sumiaisten kokkiksen päättäjäisissä paisteltiin vaahtokarkkeja ja makkaraa 16.5.2013
Kerhonohjaajakoulutus 2013